Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Iskolánk járványügyi készültséget kezelő intézkedési terve az alábbi jogszabályi háttér figyelembevételével készült:

  • 283/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet a járványügyi készültség bevezetéséről;
  • 341/2020. (VIII. 12.) Korm. rendelet a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól.
    További szabályozóként kötelező érvénnyel alkalmazandó az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárság által kiadott „Ágazati ajánlás a szakképzés egészségügyi válsághelyzet során történő megszervezéséhez”.

Diákjaink, az intézmény dolgozói a dokumentumot megismerték, azt megértéssel fogadták. Köszönjük együttműködésüket, az intézkedési tervben foglaltak betartását! A vírus terjedésének megakadályozása közös érdekünk!
A vírusmentes környezet biztosítása érdekében kollégáimmal együtt minden tőlünk telhetőt megteszünk. Iskolánkban a személyi higiéné és az intézkedési terv előírásainak betartása minden jelen lévő kötelessége, így a gyakori szappanos kézmosás, illetve alkoholos kézfertőtlenítés, a helyes, a szájat és az orrot eltakaró maszk használata, a 1,5 méteres védőtávolság betartása, valamint a köhögési etikett betartása is.
Az iskolai tanórákat, foglalkozásokat kizárólag egészséges, a koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személyek látogathatják. Kérjük, ne engedjék gyermeküket a tünetek jelentkezésekor iskolába! Továbbá kérjük, hogy amennyiben valaki betegség tüneteit észleli, akkor vegye fel a kapcsolatot a háziorvosával, az iskolába ne induljon el!
Az iskola épületébe történő belépés csak maszkban lehetséges, a bejáratnál kérjük, használja a kézfertőtlenítőt!
Amennyiben az intézményben bármilyen fertőzésre vagy a koronavírus járvánnyal kapcsolatba hozható betegségre utaló jel kerülne azonosításra, a járványügyi szabályoknak, illetve az intézkedési tervünk Riasztási protokoll fertőzésgyanú esetén fejezetben leírtaknak megfelelően intézkedünk.
Az intézmény által tervezett rendezvények lebonyolítási rendjét szükség esetén módosítjuk, azokat a hagyományostól eltérően szervezzük meg.

Köszönjük együttműködésüket, megértésüket!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel és köszönettel:
Riczkó Eleonóra
igazgató